Udgivet den 1. september 2005

Torkilstrup Bus overtager i dag Lejre Taxis minibusser

Jørn Andersen, Lejre Taxi og Minibusser har besluttet sig for at trappe ned. ”Jeg er glad for at kunne overdrage de to minibusser til Torkilstrup Bus, der har et meget stærkt omdømme. Torkilstrup Bus kører med mere end 20 minibusser i Roskilde Amt, og de er kendt som et meget pligtopfyldende og dygtigt selskab. Torkilstrup Bus ejes af DitoBus, der er et af Sjællands største og bedste busselskaber. Jeg er derfor overbevist om, at de mange kunder i Lejre Kommune fortsat er i gode hænder. Det betyder meget for mig, at min indsats gennem de 22 år, hvor jeg har drevet Lejre Taxi og Minibusser, føres videre på en god måde”, siger Jørn Andersen, Lejre Taxi.

”Vi glæder os til at videreføre Lejre Taxis minibusser. Dito-gruppen omfatter selskaberne DitoBus, Torkilstrup Bus og Hafnia Rejser, og de tre selskaber udfører skolekørsel og ældrekørsel i mange kommuner i Roskilde- og Holbæk-området. Herudover står Torkilstrup Bus for al kørsel af handicappede børn og voksne i den nordlige del af Roskilde Amt. Det tror vi kun, at vi gør, fordi de mange kommuner og Roskilde Amt har oplevet, at vi leverer en seriøs indsats, og at vi er en god samarbejdspartner. Det vil vi gerne være i mange år fremover”, siger direktør Ib Gregers Boers, Torkilstrup Bus. Dito-gruppen ejes af brødrene Niels og Ib Gregers Boers.

sYderligere oplysninger vedrørende denne pressemeddelelse kan fås ved henvendelse til Jørn Andersen, Lejre Taxi, tlf. 46 48 03 17 eller Ib Gregers Boers, Torkilstrup Bus, tlf. 20 80 71 02.

Nyheder

– En del af DitoBus Gruppen A/S
crossmenuarrow-right