Udgivet den 1. september 2002

På ekspedition med JP Explorer

Jyllands-Posten har engageret DitoBus til at varetage transporten på et nyt JP-Explorer projekt. Journalister fra Jyllands-Posten og Danmarks Radio vil i halvanden måned rapportere fra DitoBus’ VIP-bus, mens den bevæger sig gennem de lande, der netop nu søger optagelse i EU.

Rejsens første mål er Estland. Herefter går turen gennem Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Bulgarien og Rumænien til Tyrkiet.

Der vil i Jyllands-Posten dagligt være reportager fra rejsen. Der er endvidere planlagt reportager 2-3 gange om ugen på Danmarks Radio, og undervejs produceres to dokumentarprogrammer. Danmarks Radio har indrettet redigeringsrum bagest i bussen.

DitoBus’ VIP-bus var oprindeligt Janni og Simon Spies’ private bus. Bussen har altid været hos DitoBus – også mens Janni og Simon Spies brugte den. For en nærmere omtale henvises til Jyllands-Posten d. 1.sep.

Efter i en årrække at have serviceret og bemandet bussen, købte DitoBus i 1989 den specialindrettede bus. Den har siden løst mange specialopgaver, fortrinsvis for erhvervsvirksomheder, politikere, filmselskaber og musikere. Bussen kan bookes ved henvendelse til DitoBus i Holbæk – men foreløbig er den nu indtil midten af oktober ved at trevle den østlige del af Europa tyndt på jagt efter et disse landes forventninger til EU.

Yderligere oplysninger vedrørende denne pressemeddelelse kan fås ved henvendelse til Ib Gregers Boers, DitoBus A/S, på tlf. 20 80 71 02.

Følg JP Explorers ekspedition på www.jp.dk

Foto: Carsten Snejbjerg

Nyheder

– En del af DitoBus Gruppen A/S
crossmenuarrow-right