Udgivet den 1. november 2004

Nyt uddannelsesprojekt fra DitoBus

DitoBus uddanner og ansætter nye chauffører

Det går fortsat fremad for DitoBus - nyt initiativ giver flere mulighed for et chaufførjob. På informationsmøder i den kommende uge vil DitoBus i samarbejde med Arbejdsformidlingen og erhvervsskolerne i Holbæk og Slagelse redegøre for projektet.

Uddannelsen som buschauffør starter midt i november og finder sted i Holbæk eller i Slagelse. Efter uddannelsen er der en kort praktikperiode, hvorefter de nye chaufførers første opgave bliver at afløse rutechaufførerne i DitoBus, mens de på skift sendes på efteruddannelse i februar og marts. Fra april er det forventningen, at de nye chauffører indgår i faste jobs.

DitoBus har busser stationeret blandt andet i Holbæk, Kalundborg, Korsør, Slagelse, Sorø, Ugerløse. Muligheden for at blive uddannet som buschauffør har derfor interesse for størstedelen af Vestsjælland.

DitoBus har de seneste år oplevet en god og sund udvikling. Aktiviteterne er løbende blevet forøget på alle forretningsområder: turistbusser, minibusser og rutebusser. Det er som led i denne udvikling, at virksomheden nu sigter mod at uddanne chauffører målrettet til fast ansættelse.

"Vi satser på tilfredse og glade kunder og medarbejdere, på et udbredt sammenhold og på en høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Vi tror, at vi kan tilbyde de rette personer et rigtigt godt job", siger direktør Ib Gregers Boers, DitoBus.

Informationsmøderne holdes på EUC Nordvestsjælland i Audebo tirsdag d. 26.okt. kl. 09.30 (tilmelding til Betina Larsen, EUC, på tlf. 5945 5100) og på Selandia, Centret for erhvervsrettede uddannelser, i Slagelse torsdag d. 28.okt. kl. 09.30 (tilmelding til Kari Sørensen, Selandia, på tlf. 5856 7192).

Nyheder

– En del af DitoBus Gruppen A/S
crossmenuarrow-right