Udgivet den 1. oktober 2003

Nye patientbusser til Storstrøms Amt

Falck og Storstrøms Amt har indgået aftale med DitoBus A/S om indsættelse af to nye patientbusser.

"Vi har afholdt licitation over kørslen, og udfaldet blev en kontrakt med DitoBus A/S, der også står for patientbuskørslen i Vestsjællands Amt. Vi har samarbejdet med DitoBus i Vestsjællands Amt i mere end 10 år, og vi har været fuldt tilfredse med samarbejdet", siger Benny Jørgensen, områdechef for Falck i Storstrøms Amt.

Patientbusserne kører alle hverdage fra Nakskov via Maribo og Nykøbing F. til Rigshospitalet i København. Den første bus afgår fra Nakskov kl. 06.00, og den anden bus afgår fra Nakskov kl. 08.00.

Der transporteres årligt mere end 20.000 patienter til og fra Rigshospitalet.

"Vi er meget tilfredse med, at Falck har valgt at udbygge samarbejdet med os", siger Ib Gregers Boers, direktør i DitoBus. "Vi ved, at patientbusserne er en meget krævende opgave, og at den stiller store krav til både mandskab, materiel og organisation. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til forventningerne fra patienterne, Falck og Storstrøms Amt".

Patientbusserne bliver indrettet med henblik på at gøre transporten så behagelig som mulig for patienterne. Busserne vil eksempelvis blive udstyret med musikanlæg til hovedtelefoner, handicaplift til kørestole, ekstra benplads og mulighed for at ligge ned. Af miljømæssige hensyn vil busserne blive bygget i rustfrit stål og udstyret med katalytisk filter. Busserne forventes i drift omkring årsskiftet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Benny S. Jørgensen, Falck, tlf. 54 84 91 00
Ib Gregers Boers, DitoBus, tlf. 20 80 71 02
Historie
Ejerskab
Leveregler
Sikkerhed og arbejdsmiljø
Miljø- og klimapolitik
Nyheder
Persondatapolitik

Nyheder

– En del af DitoBus Gruppen A/S
crossmenuarrow-right