Udgivet den 1. september 2002

DitoBus afgiver ordre på Danmarks største turistbus

DitoBus har afgivet bestilling på en Setra S431DT dobbeltdækkerbus. Bussen bliver med sine 78 passagerer Danmarks største turistbus. Der ventes ca. 8 eksemplarer af denne type bus til landet i det kommende halve år.

Setra S431DT bygges på Kässbohrers fabrikker i Ulm, Tyskland. Kässbohrer indgår i Mercedes-koncernen. Bussen er så stor, som de danske myndigheder overhovedet tillader, nemlig 4 meter høj (i to etager), 2,55 meter bred og 13,85 meter lang.

Danmarks største turistbus også til DitoBus

"Vi har ventet på Setra og Mercedes-koncernens lancering af denne type bus. Vi har indtil nu maksimalt kunnet transportere 68 personer, men vi har behov for at kunne øge antallet til det maksimale. Behovet gælder for eksempel på vores SkiEkspresBusser til de franske alper, hvor vi nu på 3. sæson kører international rutetrafik til skisportstederne Avoriaz, Val Thorens, Val d’Isere og Serre Chevalier", siger direktør Niels Gregers Boers.

DitoBus forventer også at kunne anvende den store turistbus på selskabets ruter til Amsterdam og Paris (kører året rundt hver mandag og fredag) og på flerdages rejser rundt i Europa.

Herudover har DitoBus mange specialopgaver for virksomheder, filmselskaber, politikere og offentlige institutioner. Eksempelvis deltager DitoBus i øjeblikket på en ekspedition med JP Explorer rundt i de 10 ansøgerlande til EU fra Estland i nord til Tyrkiet i syd. Også på denne type specialopgaver ventes den nye "maxibus" at blive et aktiv for DitoBus og virksomhedens kunder.

Yderligere henvendelser vedrørende denne pressemeddelelse kan fås hos Niels Gregers Boers på tlf. 59 44 02 00

Nyheder

– En del af DitoBus Gruppen A/S
crossmenuarrow-right